CRNOGORSKA FUDBALSKA NADA ZA VOP NAKON OSVOJENE BRONZANE MEDALJE: Nadam se da ću nekada ima priliku da zaslužim dres naše reprezentacije (FOTO)

U Podgorici se od 08. do 11. septembra igrao prvi međunarodni turnir u fudbalu za dječake, Trofej Podgorice koji je okupio ekipe iz cijelog regiona, čak i špansku Barselonu koji je organizovao FK Zlatna lopta.

Mnogo dječijih osmijeha, dobrih poteza i golova je obiljezilo turnir za koji se kaže da je možda bio najbolji u regionu.

Na upravo pomenutom turniru je imao priliku da pokaže svoje fudbalsko umijeće Pavle Mijatović, dječak koji je rođen u Vankuveru-Kanada koji je došao ovdje na odmor i imao priliku da bude dio tima FK Zlatna lopta.

Pavle je počeo prve fudbalske korake u Wesburnu  u New West -u gdje se nametnuo i ubrzo prešao u SEFA (Star European Soccer Academy) čiji je vlasnik i trener Araz Hajiyev iz Azerbejdžana.

“Prije svega bih želio da se zahvalim mojim trenerima Miću Vukčevicu i Mihailu Tomkoviću koji su mi pružili priliku da budem dio ekipe i turnira koji će mi biti urezan u lijepom sjećanju… Imali smo priliku da igramo protiv ekipa Partizana, Sarajeva i drugih ekipa, gdje sam vidio da se u našoj zemlji igra baš dobar fudbal i to me mnogo raduje. Veliku podršku na terenu i van njega sam osjećao od mojih drugara i trenera i hvala im što su mi priuštili ovakvo iskustvo”, kazao je Pavle i dodao:

“Da sreća prati hrabre imao sam priliku da osjetim, jer moj tim hrabrim srcem i dobrim igrama se domogao i bronzane medalje, a ona će stajati na posebnom mjestu u mojoj vitrini.”, kazao je Pavle.

“Nadam se da će u našoj Zlatnoj lopti  izrasti  dosta Savićevića, Mijatovića, Jovetića, i da ću nekada imati priliku da zasluzim dres naše reprezentacije. Veliko hvala i nadam se da će nas sportski putevi opet spojiti zajedno”, istakao je Pavle koji je bio pun utisaka nakon osvajanja bronzane medelje na ovom turniru.

Anđela Dragnić

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com