DEMOKRATE OBJAVILE VIDEO: Mandić i Knežević slavili Vaskrs sa Gugijem Savićem, članom OKG DPS (VIDEO)

Sukob na relaciji Demokratski front i Demokrate, kako se približavaju izbori u Herceg Novom, postaje sve otvorenije i sve oštriji. 

Demokratski front je optužio Mitropoliju crnogorsko primorsku i vladiku Joanikija da favorizuje Demokrate u odnosu na druge političke grupacije, prvenstveno DF, i pruža im podršku u predizbornim kampanjama, prvo u Nikšiću, a potom i u Herceg Novom. Iz DF-a  

Napadi i optužbe uslijedile su nakon što se predsjednik Skupštine Crne Gore i Demokrata Aleksa Bečić sastao sa aministratorom Mitropolije crnogorsko primorske i episkopom budimljansko nikšićkim Joanikijem. Tada je iz Kabineta Bečića saopšteno da je Joanikije zahvalio Demokratma što su doprinijeli izglasavanju Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Ni Demokrate ne ostaju dužne, pa su na svom Tviteru objavili video snimak na kome se vide Andrija Mandić i Milan Knežević u društvu Branislava Gugija Savića.

“S obzirom na to da DF ne prestaje sa lažima i napadima na Demokrate, kao odgovor na sve njihove bljuvotine prezentujemo vam video zapis u kom lider DF-a slavi Vaskrs sa Gugijem Savićem, članom OKG DPS Budva, koji je priznao izvršenje više krivičnih djela”, napisali su iz Demokrata u opisu ovog video snimka. 

Mitropolija crnogorsko primorska je saopštila da nijednoj partiji ne daju podršku, te je pozvala državne zvaničnike da ne upotrebljavaju crkvu u političke svrhe.

U MCP-u smatraju neprimjerenim svakodnevno prozivanje Crkve u vezi tema “kome je ona naklonjena”, “kome je odala priznanje”, a kome “nije”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button