DF BEČIĆU: Trio Đukanović-Krivokapić-Bečić, čija saradnja se trasira u nekim ambasadama, želi na prevaru da napravi neku novu većinu

Demokrate su shvatile da je njihov rejting toliko opao, da na izborima više ne bi mogli dosegnuti ni 10 posto, zato su krenuli u borbu da sačuvaju pozicije i fotelje bez izbora, ocjenjuju iz Demokratskog fronta.
Kako kažu, kada im je postalo jasno da DF više neće dozvoliti da 32,5 posto glasova građana Crne Gore bude servirano na tacni Demokratama, kako bi oni potom sa Zdravkom Krivokapićem nastavili da rade sve suprotno od izborne volje građana, krenuli su u prljavu kampanju. 
“Konstatacija da “DF ne može ni sa kim i da je za pet minuta proglasio Zdravka Krivokapića za izdajnika” je licemjerstvo, jer su Demokrate 30. avgusta, sa pobjedničke bine koalicije ,,Za budućnost Crne Gore”, ukrale Zdravka i s njim već sjutradan, tajno, potpisale koalicioni sporazum.                                                  
 
Tačno je da je on bio nosilac naše liste, tačno je da mu se Aleksa u kampanji nije javljao na telefon, tačno je da je cijenu tog prvog kontakta Krivokapić platio onim sporazumom koji je potpisao krijući od nas, ali je tačno i to da mi imamo pravo i da predložimo novog premijera i zamijenimo nekoga ko je promijenio dres. No, postupak Alekse Bečića, koji želi da uz slomljenog Krivokapića prisvoji i dvotrećinsku volju parlamentarne većine, ne iznenađuje, jer je to njegov stil rada”, navode iz DF-a. 
 
On je, kako dodaju iz DF-a,  čak i u svom ,,magistarskom radu”, prepisao 21,4 odsto iz tuđih radova i 29,5 odsto iz svoga diplomskog rada.
“Prepisao je i 99 odsto svoje politike, što od DPS, što od nekih organizacija i fondacija, čime je raskinuo sa dotadašnjom vlastitom patriotskom politikom koja je branila mostove od NATO bombi, podržavala zajedničku državu, obećavala trobojku Podgorici…                                                                                                                
 
Takođe, ovih dana je na sceni sinhronizovana akcija organizovanja sastanaka Zdravka Krivokapića sa Milom Đukanovićem gdje se na dnevnom nivou dogovaraju pojedinačna imenovanja ambasadora i postavljenja oficira u MO i VCG.                                                                                               
 
Dakle, trio Đukanović-Krivokapić-Bečić, čija saradnja se trasira u nekim ambasadama, želi na prevaru da napravi neku novu većinu. Na tom putu prevare im stoji DF, i šaljemo jasnu poruku – uzaludan vam je trud, pobjedu od 30. avgusta branićemo i odbranićemo. Mi smo se jedini smjeli suprotstaviti DPS-u i na ulici, i na trgovima, i u Skupštini. Nas niko ne može ucjenjivati, za razliku od nekih drugih koji imaju jedan javni, a drugi tajni život”navode iz DF-a. 
 
Aleksa Bečić, kako kažu, “u saopštenjima koja, sudeći po stilu, piše Veselin Veljović ili jedan njihov kandidat za važnu funkciju, napada isključivo Andriju Mandića i nastavlja matricu DPS-a, da više puta ponovljena laž pokuša postati istina”.                                                        
 
“Zašto se, Demokrate, toliko bojite Andrije Mandića kada je on bio na poslednjem mjestu na poslaničkoj listi, nema ga u Skupštini, ni u Vladi? Odgovor je jasan, Andriju vole i vjeruju mu glasači, bez obzira da li se nalazi na listi ili ne, on je dosledan i nikada nije izdao. O njegovom ugledu najbolje svjedoči veliki broj ljudi sa kojima predsjednik NSD razgovara ovih dana na terenu.                                                                                                             
Na drugoj strani, hipotetičko pitanje – šta mislite šta bi Bečić predstavljao da se, kojim slučajem, u dogovoru sa Crkvom, povukao na poslednje mjesto na poslaničkoj listi? Odgovor unaprijed poznat, bio bi u političkom smislu niko, i bio bi svima nebitan. A ovako sa foteljom, savjetnicima, kabinetom, obezbjeđenjem, državnim vilama za ljetovanje, zimovanje, odmor i za rad, državnim avionom koji je 24 časa na raspolaganju, on misli da je neko.
 
Zato sada nasilno pokušava da vlada bez podrške većine, jer novi izbori, poslije svih prevara, ne samo za Krivokapića, nego i za Demokrate bi značili rastanak sa pogodnostima i privilegijama koje su lakomo zgrabili, a to je njima ipak najvažnije”, zaključuju iz DF-a. 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com