ĐUKANOVIĆ: Nova vlast u Crnoj Gori služi interesima drugih država

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović kazao je danas da vladajuća koalicija u Crnoj Gori služi interesima drugih država, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao dio, “srpskog sveta”, a globalno i kao dio “ruskog sveta”.

Đukanović je danas podsjetio da ta stranka nakon izbora nije uspjela da formira vladu, pa je zbog toga organizovao vanredni kongres.

Navodi da je ta stranka prihvatila izborni rezultat i pokazala demokratski kapacitet.

 

“Mi smo snaga naše države. Posle 30 godina trebalo je da DPS ode u opoziciju pa da parlamentarna manjina prizna rezultate izbora i pokaže da poštuje izbornu volju građana”, rekao je Đukanović Predsjedništvo DPS-a juče je jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović.

Predsjedništvo je predložilo da kandidati za potpredsjednika partije budu Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

loading...

3 komentara

  1. ово испада да је Црна Гора ДПС-сова Пресједниче није она ваша прћија

  2. Zaista, ova Srbija……. Sve nam opljackala, rasprodala obalu i ostale resurse (telecom itd) , unistila svu industriju (KAP, Dakic,itd), unistila institucije sistema i pretvorila u vlastitu prciju, itd itd. I sad da neko bude protiv Poglavnika koji ce nas braniti od ove (daleko bilo) Srbije. Pa ljudi, prizovite se pameti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button