DPS: “Krivokapić se još nije otrijeznio”

“Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla”, navode iz DPS-a.

Dodaju da je žalosno je da se nije još otrijeznio i shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju.

Podsjećaju samo na neke rezultate tog znanja: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat.

“Razumijemo da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, ucijenjen sa svih strana nalazi. Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru – loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može.”, poručili su u saopštenju.

“Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo
gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini
predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne
pisanim domaćim zadacima na zadate teme. To ne pomaže u vašem slučaju”, ističu iz DPS-a.

“Inače, ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na
pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli”, zaključili su.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button