Drugi put u mjesec dana demolirane kancelarije Demokrata Nikšić - Volim Podgoricu

Drugi put u mjesec dana demolirane kancelarije Demokrata Nikšić

Nakon nekoliko pokušaja zastrašivanja, danas su u Nikšiću već drugi put u prethodnih mjesec dana demolirane kancelarije Opštinskog Odbora Demokrata, saopštili su iz Demokrata.

“Ko gubi, ima pravo da se ljuti. No, ljutnja se pretvorila u nedopustiv vandalizam i nastavlja se. Nakon nekoliko pokušaja zastrašivanja, danas su u Nikšiću već drugi put u prethodnih mjesec dana demolirane kancelarije Opštinskog Odbora Demokrata”, saopšteno je iz  Opštinskog odbora Demokrata Nikšić.

Lako je, po njihovim riječima, zaključiti da se radi o “poslednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa” koje ovih dana, kažu oni, “gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa”.

“Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina”, dodaju iz nikšićkih Demokrata.

Zanimljivo je, dodaju, da je “mafija” izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam.

“Nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore – Aleksa Bečić. Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad”, naglasili su.

“Klupko polako odmotava. A odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite. Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina”, poručuju nikšićke Demokrate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com