Dvije osobe uhapšene u Herceg Novom, pronađeni amfetamin i oružje

Policija je u Herceg Novom uhapsila dvije osobe, M.S. (21) sa Cetinja i A.G. (41) iz Podgorice, kod kojih je pronađena opojna droga amfetamin.

„Proaktivnim djelovanjem u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, a po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, policija je izvršila pretres stana koji koristi M.S. (21) sa Cetinja, sa boravkom u Herceg Novom“, navodi se u saopštenju iz Uprave policije (UP).

Kako su kazali, pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge amfetamin težine sedam grama, digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i pištolj Rr-51 POLICE kalibra 7,65 mm sa pet komada municije za ovo oružje.

„M.S. se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici“, stoji u saopštenju UP.

Osim toga, dodaju, policija je u Herceg Novom izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.G. (41) iz Podgorice, sa boravkom u Herceg Novom.

„Pretresom je pronađeno 24 grama opojne droge amfetamin. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga A.G. je lišen slobode i sproveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost“, zaključuje se u saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com