Bianca Resort & Spa: Uspješna ljetnja, obećavajuća zimska sezona - Volim Podgoricu

Bianca Resort & Spa: Uspješna ljetnja, obećavajuća zimska sezona

Kolašinski hotel Bianca Resort & Spa i ove godine zabilježio je izuzetno pozitivne rezultate tokom ljetnje turističke sezone i broj noćenja bio je za 10 odsto veći u odnosu na isti period 2014. godine.

Menadžer hotela Nemanja Kuljić objasnio je da je aktivni odmor u svijetu sve popularniji, pa je tako i interesovanje gostiju za odmorom na planini sve veće.

Prema njegovim riječima, u hotelu Bianca najveći porast gostiju u toku ljetnje sezone se bilježi sa tržista zapadne Evrope.

“Posebno bih istakao tržište Francuske, gdje smo ostvarili porast od gotovo 20 odsto, a tu je i značajan broj gostiju iz Belgije, Velike Britanije, pa i Izraela. U porastu je i broj domaćih gostiju”, kazao je Kuljić.

U hotelu Bianca je tokom ljeta, kako je naveo, na pripremama boravio i veliki broj sportskih ekipa, kako iz Crne Gore, tako i iz inostranstva.

“Sama lokacija hotela, njegovi sadržaji, blizina sportskih terena doprinose sve većem interesovanju. Specijalnim promocijama i paket aranžmanima smo privukli i veliki broj domaćih gostiju posebno u periodu jula i avgusta. I u periodu post sezone bilježimo izuzetno dobre rezultate, značajno bolje u odnosu na isti period prošle godine”, dodao je Kuljić.

On je kazao da se u Bianci već užurbano spremaju za predstojeću zimsku sezonu.

“Za period novogodišnjih i božićnih praznika pripremamo veoma atraktivan muzički program za koji smo sigurni da će privući veliki broj gostiju, te da ni ove godine neće izostati tradicionalno nezaboravan provod. Kao i svake godine do sada, za period zimske sezone, pripremamo posebne povoljnosti za individualne goste, kao i za grupe. Već imamo jako dobre najave i sklopljene ugovore sa velikim brojem agencija i tour operatora”, zaključio je Kuljić.

1 komentar

  1. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com