ISTRAGA U TOKU: I Ana Bulatović ubijena?

Ana Bulatović (38), ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, nađena je juče mrtva u jednom stanu u Beogradu, a uzrok smrti i dalje nije poznat.  Prema nezvaničnim informacijama, Ana se neko vrijeme nije javljala prijatelju na telefon, te je on alarmirao njenu porodicu.

“Kada su njeni najbliži vidjeli da se ni njima ne javlja na telefon, nastala je panika i pozvali su policiju, kojoj su javili gdje živi. Oni su odmah otišli na lice mjesta i morali su da razvale vrata. Čim su ušli u stan, zatekli su Anu bez znakova života, ali se još uvijek se ne zna da li je imala neke povrede”, objašnjava izvor blizak istrazi.

Forenzičari su odmah krenuli sa traženjem otisaka po stanu, a policija i dalje ispituje da li je riječ o prirodnoj ili nasilnoj smrti, budući da ni smrt njenog oca Branka Bulatovića nije rasvijetljena već 17 godina.

On je 26. marta 2004. u prijepodnevnim časovima upucan na Terazijama dok je ulazio u zgradu gdje su bile smještene kancelarije Fudbalskog saveza. Tada mu je nepoznati napadač pucao u glavu i pobjegao. Bulatović je brzo prevezen na reanimaciju, ali je preminuo iste večeri.

Ana Bulatović svojevremeno je bila u emotivnoj vezi s Nenadom Lalatovićem, trenerom fudbalera “El Batina” iz Saudijske Arabije. On je ovog ljeta napustio srpski fudbal poslije 10 godina. Najveće uspjehe u fudbalskoj karijeri ostvario je kao igrač Crvene zvezde i ukrajinskog Šahtjora, a najveći trenerski uspjeh postigao je s Vojvodinom prošle godine osvajanjem Kupa Srbije.

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com