Šaranović: Ko je iz menadžmenta UP naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima

Koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima, pitao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.

On je na Twitteru reagovao povodom sinoćnjeg privođenja nekoliko službenika Uprave policije u Podgorici, zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine.

“Samo da ponovo ne ispustimo suštinu, a suština nije u tome koji je policijskih službenik tehnički izvršio naredbu i u sistemu skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Suština je koji član menadžmenta, odnosno pomoćnik direktora Uprave policije, je naredio da se skine zabrana ulaska balkanskim kasapima.

Da nije slučajno Zoran Lazović koji nas je ubjeđivao da Belivuk i Miljković nijesu bilo kakva opasnost po Crnu Goru i njene građane. Samo dobronamjerna sugestija nadležnim državnim organima da dođemo do suštine”, naveo je Šaranović na Tviteru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com