IVANOVIĆ: Čista je laž da sam da sam bila na večeri sa pripadnicima obezbjeđenja (VIDEO)

Liderka Crnogorske Andjela Ivanović demantovala je navode SNP-a da je sinoć bila na večeri na Svetom Stefanu sa pripadnicima obezbjeđenja koje, kako u naveli iz ove partije, tuče građane.

SNP OBJAVIO VIDEO: Anđela Ivanović na večeri s kriminalcima i obezbjeđenjem koje tuče Budvane

“Najoštrije osuđujem širenje lažnih vijesti, i dezinformisanje javnosti koje rade naši politički protivnici. Čista je laž da sam bila na večeri sa bilo kakvim pripadnicima obezbjeđenja, već kao što se vidi na snimku, pored mene sjede novinarka i odbornik.

Sve ovo se događa sa ciljem da se uniišti naš kredibilitet, međutim, kako za tako nešto ne postoji nikakav materijal, naši politički protivnici posežu za lažima i pokušajima obmane javnosti. Za svako sljedeće širenje lažnih vijesti tražićemo zakonsku zaštitu, putem krivičnih prijava protiv aktera širenja lažnih vijesti”, kazala je Ivanović.

loading...

2 komentara

  1. Gospođo Ivanović neznam skim ste bili na večeri a nije ni važno.Ali kolko sam vas gledao dru.mrežama žudite za vlašću.pa bih vas pitao Dali ste možda vi Jovanka Orleanska od Budve?

  2. Andjela Borilovic je postila nevidjeni uspjeh,poslo joj je za rukom da VECERA na Sv. Stefanu,o trosku gradjana Budve,a sve u momentu kada prvi put za 4 godinezaposlenima u likalnoj samoupravi kasne zaradjeni LD.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button