Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak i u BiH? - Volim Podgoricu

Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak i u BiH?

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju Bosne i Hercegovine, saznaje Kurir.

Pjevačica je, prema riječima izvora Kurira, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Tad su pozvale ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio “gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju” i vratio im dokumenta.

Jadranka, kako kaže izvor Kurira, vjeruje da je zabrana ulaska u Bosnu vjerovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju. Ono što je zanimljivo jeste da se pjevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana prije toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pjevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pjevala stihove “ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije” nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo pjeva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com