“Kada bi Đukanović, Roćen i Krivokapić imali prst obraza, Lavrovu bi podigli spomenik” - Volim Podgoricu

“Kada bi Đukanović, Roćen i Krivokapić imali prst obraza, Lavrovu bi podigli spomenik”

Najzaslužniji strani državnik koji je dao nemjerljiv doprinos obnavljanju crhogorske nezavisnosti je Lavrov, kaže lider PZP-a Nebojša Medojević.
Kaki objašnjava, zbog svog ličnog doprinosa obnavljanju crnogorske nezavisnosti odavno je zaslužio najveća državna priznanja .
“U trenucima kada su SAD, Velika Britanija i EU bili nedvosmisleno protiv referenduma o nezavisnosti, na istorijsku scenu je stupila vjekovna zaštitnica i mentor crnogorske drzavnosti – majka Rusija.
Kada bi Đukanović, Roćen i Krivokapić( Ranko) imali prst obraza i državnicke i istorijske odgovornosti i digniteta , Lavrovu bi podigli spomenik za niegove zasluge u obnavljanju crnogorske nezavisnosti”, kaže Medjević.
Ali, dodaje “kako mi na mjesto državnika imamo ucijenjene švercere cigareta i kokaina i bijedne poslušnike Soroša i drugih svjetskih moćnika, oni su zaboravili zasluge Lavrova i još jednom obrukali državu Crnu Goru”.
Foto FB/Nebojša Medojević
“A neki od njih su uzeli masne provizije od poslednjeg šefa KGG generela Viktora Ivanjenka za sredjivanje papira za izgradnju hotela “Splendid” i tamo imali besplatni predsjednički apartman. A sada ovako….”, zaključuje Medojević koji je na svom FB profilu objavio fotografije Lavrova sa Milanom Roćenom i  Rankom Krivokapićem, na kojima se vidi srdačan odnos.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com