KARIĆI “OKUPIRALI” BEČIĆE: Bogoljub poveo 42 člana porodice, ISKEŠIRAO 300 hiljada evra! - Volim Podgoricu

KARIĆI “OKUPIRALI” BEČIĆE: Bogoljub poveo 42 člana porodice, ISKEŠIRAO 300 hiljada evra!

Biznismen je okupio cijelu familiju, kojoj je kompletno platio boravak u luksuznom rizortu u Bečićima. Dane provode na plaži uz smijeh i igranje sa mališanima.

Porodični odmor dinastije Karić iskeširao je biznismen koji je i proslavio ovo prezime Bogoljub, a koji je rezervisao prestižni hotel u Bečićima za 42 člana. Kako saznaje Blic, on je najbliže rođake ove mnogobrojne familije obavijestio da će on platiti ljetovanje da bi svi bili na okupu, ali da je potrebno da se usaglase oko datuma. Očigledno da su se na kraju svi dogovorili da to bude avgust.

Ekipa Blica uslikala ih je na plaži ovog luksuznog rizorta kako se druže, ćaskaju, nazdravljaju i plivaju. Dok stariji vrijeme provode u hladu razgovarajući o porodičnim pitanjima i daljim planovima, djeca su trčkarala plažom i igrala se u pijesku. Kako je cijena noćenja u ovom rizortu oko 400 evra, Bogljub je morao da odriješi kesu i to na dnevnom nivou za oko 15.000 evra, a kako oni ostaju 20 dana to iznosi oko 300.000 evra ukupno!

– Od Karića skoro i da se ne vide drugi turisti na plaži ovog hotela – kroz osmijeh priča naš izvor koji je odsjeo u istom hotelu, i dodaje:

– Lijepo je vidjeti kako se slaže i druži jedna porodica. Ja ni ovo moje četvoro ne mogu da usaglasim sa željama i prohtjevima, a ne on njih toliko. Vidi se da Bogoljub tu vuče konce i drži porodicu na okupu, to je pokazao i ovim gestom kada je platio ljetovanje svima. Supruga Milanka mu je tu najveća podrška i ona brine da svi unučići budu nahranjeni i na sigurnom. Svi se super slažu, sve vrijeme su zajedno bilo na obali ili u vodi. Igraju odbojku, a nerijetko im se i Bogoljub pridruži u tome. On najviše voli da provodi vrijeme s unucima, pa ga najčešće možete vidjeti sa mališanima kako se igra u pijesku i ispunjava im sve želje. Kada je sa njima, potpuno podjetinji, pa je tako na glavu stavio šareni šešir, a zatim izlazeći iz vode isprskao Milanku koja je bila u haljini za plažu, zbog čega ga je kritikovala – otkriva naš izvor, a što se vidi i na našim fotografijama.

 

Kako smo saznali, Karićima koje smo uslikali pridružiće se još članova ove familije koji nisu uspjeli da uzmu odmor u svojim firmama u trenutku kada i ostali. Svi zajedno će na ljetovanju ostati više od dvije nedjelje i tako iskoristiti priliku da se druže jer im poslovne obaveze to tokom godine ne dozvoljavaju.

Bogoljub je u nekoliko navrata istakao da je porodica stub svakog stabilnog čovjeka i da je Srbiji potrebno što više mnobrojnih porodica. Samo u njihovoj familiji ove godine se rodilo nekoliko beba, a mnoge snajke, ćerke, bratanice i sestričine su u blagoslovenom stanju, pa se proširenje porodice Karić očekuje.

(Blic) 

 

3 komentara

  1. Someone essentially lend a hand to make critically articles I’d state. That is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to create this actual post extraordinary. Wonderful activity!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com