Kašćelan obišao gradilište Jabučke ulice

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan obišao je sa saradnicima gradilište Jabučke ulice gdje su u toku radovi na novom parkingu.

Parking se nalazi na platou ispred petog niza zgrada u naselju Gipos, odnosno uz ogradu vrtića Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“ i imaće 24 mjesta za parkiranje.

Predstavanici kompanije Avio Petrol saopštili su gradonačelniku Kašćelanu da su u toku betonerski radovi i postavljanje ivičnjaka, a da bi već sjutra trebalo da započne postavljanje betonskih rastera za parking.

Svi radovi na Jabučkoj ulici, ukoliko vrijeme dozvoli, trebalo bi da budu završeni u narednih 15 dana.

Rekonstrukcija Jabučke ulice realizovana je u okviru Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2021. godinu. Osim radova na kolovoznoj i trotoarskoj konstrukciji, rekonstrukcija je obuhvatala izgradnju vodovodne infrastrukture, priključaka fekalne i atmosferske kanalizacije, kao i elektoinstalacija jake i slabe struje.

Radovima je obuhvaćena i rekonstrukcija saobraćajnog prilaza sa parking prostorima, kao i uređenje putnog pojasa. Vrijednost radova po ugovoru iznosi oko 348,7 hiljada eura.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com