KO JE MOHANĐI KOG SU PORODICE ĐOKOVIĆ I DIVAC VODILE NA KOSMET: Izgubio ćerku, razveo se, bankrotirao, pa doživio prosvjetljenje

Javnosti se predstavlja kao veliki humanista, putuje širom svijeta, ovoga puta posjetio je i Kosovo.

Javnost je zaintrigirao indijski guru Mohanđi koji je proteklih dana na Kosovu i Metohiji boravio u društvu Jelene Đoković i Ane Divac. Sa njima je obilazio srpske svetinje, između ostalih i Visoke Dečane. Istakao je i želju da hoće da pomogne srpskoj djeci u Velikoj Hoči.

Ali malo je poznato otkud on na ovim prostorima, šta ga povezuje sa porodicama Đoković i Divac i ko je zapravo on.

Mohanđija je sa Himalaja u Srbiju dovela ljubav, jer je njegova žena, Devi (Biljana) Mohanđi, porijeklom iz Srbije. Prije 11 godina su se vjenčali i od tada Indijac često boravi u Srbiji. Ima i svoj zvaničan sajt  gdje promoviše svoje učenje duhovnosti i mudrosti kroz jogu i meditacije. Aktivan je i na društvenim mrežama, a postoji i Mohanđi aplikacija preko koje ljudi primaju njegove poruke i uputstva čak i kada je on na drugom kraju svijeta.

Njegove meditacije i joga mogu se besplatno pratiti na njegovom jutjub kanalu, dok se za određene vještine koje su dostupne na njegovom sajtu mora izdvojiti i veća svota novca. Međutim, Indijac uvijek ističe da novac koji dobije od svojih klijenata uglavnom daje u humanitarne svrhe preko svoje fondacije. Ali, u Srbiji ima i onih koji ne priznaju njegovo učenje, pa govore da je on  došao kako bi samo prodavao jogu i meditaciju uz savjete kako da ti život bude bolji.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com