KO SU UKRAJINKE KOJE SU GOLE ŠETALE KOTOROM: U Dubaiju su uhapšene, a evo šta su uredile pred finale EP u fudbalu

Tri djevojke iz Ukrajine koje su kažnjene prošle nedelje zbog golotinje pripadaju takozvanom “Guznom odredu” (Butt squad).

One su gole prošetale Kotorom, a potom su na jadranskom magistral, takođe potpuno nage, “gasile požar” crijevom sa vatrogasnog vozila kotorskih vatrogasaca. 

Tri POTPUNO NAGE djevojke prošetale Kotorom, pa se okupale iz VATROGASNE CISTIJERNE (FOTO/VIDEO)

ŠETALE NAGE KOTOROM I FOTOGRAFISALE SE: Ukrajinske državljanke kažnjene sa po 450 eura

Ove djevojke su u Crnoj Gori dobro prošle, kada su platile kaznu po 450 eura, jer su nedavno su završile i u zatvoru u Dubaiju nakon što su se, s još desetak koleginica, snimale gole na terasi jednog nebodera.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktorija Rohalčuk (21) privedene su nakon što su skandalizovale Kotorane i njihove goste, a potom i crnogorsku javnost kada su fotografije podijeljene na društvenim mrežama.

Samo smo pomagale vatrogascima da operu ulicu “, izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Foto printescreen

Devojke su podigle prašinu i fotografijom pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu. Naslikale su zastavu Engleske na zadnjice i time im dale podršku.

“Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače”, napisao je Grečin.

Grečin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998-2005. radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio firmu koja se bavila finansijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Bojku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji.

Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

“Ja živim onako kako bi 90% muške populacije voljelo da živi. I neću se izvinjavati zbog toga”, tvrdi Grečin, prenosi 24sata. 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com