Komunalne usluge izvode radove na više lokacija u Podgorici

U okviruinvesticionog održavanja, ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. izvode radove na izgradnji objekata javne rasvjete na više lokacija na teritoriji glavnog grada. Naime, izvode se radovi na izgradnji javne rasvjete u Dunavskoj ulici, kao i na više lokacija na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci. Takođe, nastaviće se radovi na izgradnji nove rasvjete na mikrolokaciji u dvorišnom dijelu Osnovne škole “Savo Pejanović”, dječjem igralištu u Moskovskoj ulici, rekonstrukciji rasvjete u Njegoševom parku i izgradnji iste na šetalištu uz Moraču.

Istovremeno, u okviru tekućeg održavanja, ekipe ovog društva biće angažovane na popravci neispravnih svjetiljki, kao i na aktivnostima čišćenja i farbanja stubova javne rasvjete na više lokacija. U sklopu akcije planirana je zamjena polomljenih svjetiljki, kao i stubova javne rasvjete i svjetlosne signalizacije koja je oštećena usljed saobraćajnih nezgoda.

Podsjećamo, sve dodatne zahtjeve građani mogu uputiti putem poziva na broj 020/623-927, slanjem na email [email protected] dostaviti lično u prostorijama ovog preduzeća koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com