KRIVOKAPIĆ: “Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti”

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić kazao je da su Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, jedan se osjeća kao Srbin a drugi kao Crnogorac.

“Prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu svih nas. Hoćemo da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vjere i nacije. Budimo prvo ljudi”, objavio je premijer na Tviteru”, kazao je Krivokapić.

Kazao je da je vrijeme je da se počne pričati o ekonomiji, o tome kako i gdje da se građani zaposle i omogući svima bolji život.

“Prošlost nećemo promijeniti ničim, ali sadašnjost i budućnost hoćemo i možemo samo SVI ZAJEDNO. Za bolji život svih naših građana”, zaključio je Krivokapić.

 
loading...

7 komentara

    1. Sram da te bude , nebi jedan ugledni prof tvoj kolega prijatelju za tebe rekao. Da si dno od covjeka, prepisivac.a hvalis se sa knjigama koje pises. I.da.lazes o stop. Izjavio je.da kada te neko sretne i ti mu kazes -dobro jutro- da taj treba dobro pogledati i vidjeti da jr laka noc.

  1. Ako je to istina, sto nas zovete srbima? E jajaro..drmni ti koju casicu sljive i
    primiri se jer neces jos dugo na to mjesto..

  2. Mts jajaro mutava i beskrupulozna. Mts praznoglava pijana glavurdo kao da ti je konjska glava na ramenima. Konj bar njace a ti neznas mkutavko sta pricas cas jedno a potom drugo Lazovcino lazava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com