KRIVOKAPIĆ: Vladu ne treba da brani niko ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić reagovao je na saopštenje DPS, u kom se osuđuje prizemna kampanja koja se vodi preko srbijanskih tabloida protiv njega i predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

Njegovo reagovanje prenosimo integralno: 

„Da ne prepoznajemo igru koju Demokratska partija socijalista igra po ritmu koji diriguje dvojac “šef” – “britva” možda bismo i mogli da povjerujemo u iskrenost saopštenja te partije koja navodno brani premijera i predsjednika Skupštine od napada srpskih tabloida.

Vladu, na čijem sam čelu, ne treba da brani niko, ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori.  Nas brane naši rezultati, naša posvećenost misiji da Crna Gora postane razvijena, prosperitetna i poštena kuća za svakog njenog građanina. Na kraju, nas brane građani koji nepogrešivo dobro tumače iskrenost svake izgovorene riječi. Zato ne hajemo za napade koji  orkestrirano stižu jedan za drugim, niti za navodne odbrane, već istrajno, kompetentno i beskompromisno gradimo evropski put našoj Crnoj Gori“, navodi se u reagovanju premijera Krivokapića.

loading...

1 komentar

  1. КОЈИ РЕЗУЛТАТИ, ПИЗДА ТИ МАТЕРИНА, ЛАЖОВЧИНО. ТИ И СПАИЋ ,ИЦКИ ЗА ПОДРУКУ ПА ШТО ПРЕ НАПОЉЕ. НИСТЕ ВИ ЗА ВЛАДУ. ВИ СТЕ САМО ШТЕТОЧИЊЕ И ЛАЖОВЧИНЕ

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com