KRIVOKAPIĆEV KABINET: SNP radi fotelja, spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om - Volim Podgoricu

KRIVOKAPIĆEV KABINET: SNP radi fotelja, spreman na samoponiženje i saradnju sa SD-om i SDP-om

Iako su funkcioneri SNP-a tvrdili da je odlukom na sjednici Glavnog odbora definisan stav da u neustavnoj Vladi ne mogu participirati SDP i SD, tretirajući ih satelitima DPS-a, ipak zbog opasnosti da ostanu bez fotelja, spremni su za svaki vid ustupaka i poniženja, poručili su iz Kabineta premijera Vlade u tehničkom mandatu.

Dakle, navode iz Kabineta, SNP-u je “broj resora mnogo veći prioritet od programa i od sastava Izvršne vlasti”.

“Međutim, pokušaj da alibi za svoju neprincipijelnost i prevrtljivost pravdaju navodnom nefunkcionalšću aktuelne Vlade, ne može proći, jer Vlada radi u punom kapacitetu, pa je na poslednjoj višesatnoj sjednici bilo čak 109 tačaka dnevnog reda”, dodali su iz Kabineta Krivokapića.

Međutim, napominju oni,  to nije jedina “neistina koju funkcioneri SNP-a zasipaju javnost, ne bi li sebe predstavili spasiocima koji su prijeko potrebni našoj zemlji”.

“I onda imamo izjavu u ravni skandala, pretedenta na Izvršnu vlast i predsjednika SNP-a gospodina Jokovića, koji kao predsjednik Odbora za ekonomiju i budžet ne zna kolike su godišnje investicije u Crnoj Gori”, naglasili su iz Kabineta.

Oni podjećaju da predsjednik SNP-a je kazao da prošle godine nije bilo “ni 100 eura investicija, iako podaci jasno govore da je neto priliv iznosio 551,9 miliona eura”.

“Svaki zaključak je suvišan, ako već sada imamo priliku da vidimo ko šalje poruku o neophodnosti formiranja odgovorne vlasti”, zaključili su u reagovanju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com