MAJKA TROJKI PREKLINJE LOPOVA: Vrati nam kola i kolica, nemamo čime u vrtić!

Apel Jelene Kostić, mame trojki sa Voždovca – dvije devojčice i jednog dječaka, kojim moli lopova da joj vrati ukradeni “reno” u kojem su bila kolica za trojke i tri auto-sjedišta za njene mališane – izazvao je veliku pažnju na Fejsbuku.

Jelena se istim povodom obratila i Kuriru zamolivši da joj pomogne da njen apel dospije u javnost i napisala da je njoj i njenom mužu u noći između petka i subote na parkingu ukraden “reno senik” u kojem su bila i kolica i sjedišta za njihove trojke.

– U pitanju je reno senik vrijedan 3.000-4.000 eura… možda njima nije ali nama je sve što smo imali, pogotovo kolica i sjedišta za trojke… – napisala je Jelena u Fejsbuk poruci portalu Kurir.Foto: Facebook stranica portala Kurir

Foto: Facebook stranica portala Kurir

Kostićima je najteže da bez kola i kolica djecu odvezu u vrtić u koji samo što su krenuli.

Krađa se dogodila u Ulici Ljuba Vučkovića na Voždovcu, a lopova su na djelu uhvatile i nadzorne kamere sa obližnje samoposluge. Policija već pregleda te snimke.

Foto: Facebook stranica portala Kurir
Foto: Facebook stranica portala Kurir

Kostići mole sve sugrađane koji eventualno vide njihov automobil da to prijave policiji. Na njihovom renou stoji i naljepnica “Trojke u autu”.

(EPK)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button