MALA GRUPA GRAĐANA JUČE BESPRIZORNO VRIJEĐALA I PRIJETILA: Dvoje uhapšeno, za jednim se traga

Cetinjska policija uhapsila je dvije osobe koje su vrijeđale i prijetile odborniku Građanskog pokreta URA dok se za jednom osobom traga.

Policija je, kako je saopšteno, identifikovala i osobu koja je upućivala prijetnje i uvrede potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću.

Juče se na sjednici cetinjskog parlamenta raspravljalo o građanskoj inicjativi za “vraćanje” Cetinjskog manastira CPC a spred zgrade Opštine Cetinje okupila se grupa od oko 30 građana, koji su prilikom dolaska odbornika GI URA  Slavka Jankovića negodovali.

“Tom prilikom iz grupe građana su se izdvojili F.P. (35) i V.J. (49) oba iz Cetinja, i uputili Jankoviću niz uvrjedljivih riječi i psovki. Nakon toga je prišao M.Č. (54) iz Cetinja i uputio Jankoviću prijeteće riječi. F.P. i M.Č. su nedugo nakon događaja locirani i privedni u službene prostorije policije dok se za licem V.J. traga”, saopšteno je iz policije.

PRIJETNJE ABAZOVIĆU NA CETINJU: Objesiću te, j**** li mu majku muslimansku

URA: Podnijećemo prijave protiv osoba koje su vrijeđale i prijetile Jankoviću i Abazoviću

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

Cetinjska policija je, kako je saopšteno, uhapsila M.Č. i F.P. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Ispred zgrade Opštine, tokom trajanja sjednice, M.V. (41) iz Cetinja je uputio prijetnje i niz uvreda i psovki na štetu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića. Za pomenutim licem se traga a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se predmet dostavi u rad  Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju”, ističu iz policije.

Uvrede i prijetnje malog broja broja građana okupljenih juće na Cetinju naišle su na opštu osudu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com