MEDOJEVIĆ: DF je bar dva puta više zaslužan od Demokrata za izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Nakon što je episkop budimljansko nikšićki Joanikije danas u manastiru Đurđevi stupovi odao priznanje predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću jer je imao veliku udio u izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti, oglasio se jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević poručujući da tu nešto nije u redu i da “Joanikije treba da bude vladika svih pravoslavaca”.

“Ako se ja dobro razumijem u matematiku, DF ima 21 poslanika u Skupštini, a Demokrate 10. Znači da je DF najmanje dva puta više zaslužan za izglasavanje Zakona o slobodi vjeroispovjesti. Da ne govorim o tome da su poslanici DF pohapšeni u prethodnom sazivu nakon diskriminatorskog Zakona 27. decembra 2020. godine”, napisao je Medojević na Facebook-u.

On je poručio da su tada su poslanici Demokrata sjedjeli kućama i posmatrali njihovu borbu.

“DF ne priznaje lažnu državu Kosovo. DF je protiv sankcija Rusiji. DF je za jedinstvo SPC. DF je protiv smjene ministra pravde Leposavića”, poručio je Medojević.

 

On je dodao da Demokrate, s druge strane, priznaju “lažnu državu” Kosovo, podržavaju sankcije Rusiji, ne izjašnjavaju se oko jedinstva SPC i podržavaju smjenu Leposavića.

“Ovdje nešto nije u redu! Nije pošteno. Ali, ima jedan gore što sve snima kamerom!”, zakljčio je Medojević.

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com