MEDOJEVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Spasi porodicu, crkvu, narod i državu – odmah podnesi ostavku

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da, kako je kazao, spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu i odmah podnese ostavku.

Krivokapić je, tvrdi Medojević, doveo zemlju u stanje haosa.

“Nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz Vijesti. Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona eura, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju. Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB-a, ali i stranih službi. Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucjena i izabrao je put izdaje i pljačke”, kazao je Medojević.

U međuvremenu je, dodaje Medojević, upao u paranoju i svugdje vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal.

“Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i Mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG. Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži. Izdao je narod koji mu je vjerovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS-a i oduzeti opljačkanu imovinu. Postao je krpa vlasnika Vijesti. Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika. Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah”, navodi Medojević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com