MILOVIĆ: Podmetačine Nikolića na ličnu ravan je dokaz da istina boli

Da je jučerašnje saopštenje o tome da je DPS antidržavni i antievropski element pogodilo u centar, najbolje govori to što je Nikolić odgovor sveo na ličnu ravan, pritom navodeći neistinu da sam tobože spašavao licencu dok sam bio advokat. Ova podmetačina je još ranije demantovana, a ne tiče se čak ni perioda kada sam bio advokat, jer kao advokat sam upravo zvanično zastupao tu stranu za koju me DPS optužuje da je bila suprotna, te uspio u sporu, o čemu postoji i presuda Gž.br. 1918/19-14 od 25.02.2021. godine Višeg suda u Podgorici, poručio je član predsjedništva pokreta “Evropa sad” Andrej Milović u reagovanju na navode poslanika i portparola Demokratske partije socijalista (DPS) Miloša Nikolića.

Reagovanje člana Predsjedništva pokreta “Evropa sad”, uslijedilo je nakon što je Nikolić  upitao “koga stvarno zastupa Andrej Milović”.

Ali DPS fabrika “neistina”, po riječima Milovića, radi “dan-noć” i nastaviće da radi sve dok je, kako kaže, “ne ugasimo, a krenula je u tom smjeru”.

“Što se zastupanja tiče, vi Nikoliću i ja ne možemo zastupati istu Crnu Goru jer ja ne idem na brifing u Hotel Podgorica, niti moram da branim šefa više nego oca. Vaš politički zadatak je da zastupate partiju čiju je vladavinu obilježila višedecenijska pljačka svih resursa Crne Gore i osiromašenje njenih građana, da zastupate spregu politike i organizovanog kriminala, o čemu detaljno piše EUROPOL, i da zastupate protivzakonito stečenu milionsku imovinu vaših funkcionera”, ocijenio je Milović.

Ukazao je na razlike među članovima te dvije partije.

“Razlika između vas i nas je i ta što mi ne moramo nikome politički da služimo, a vi mladi depeesovci morate iako sami vidite da vam stari jastrebovi partiju vode u propast. Postoji li veća muka pričati međusobom i po ambasadama da partijski šef i njegovo okruženje što prije moraju da idu jer vas politički „potapaju“, a javno ga braniti do poslednjeg glasača vaše partije? Nije to lako ali „posa’ je posa’“”, dodao je Milović.

Koliko ste zastupali interese Crne Gore, smatra on, najbolje pokazuje “funkcionalnost političko-pravnog sistema”.

“Koji ste ostavili, funcionalnost pravosuđa, bezbjednosnog sektora i dr. Sistem koji ste vi zastupali građen je na personama koje su sada pred licem pravde, i još uvijek ih je malo koliko tek treba da ih se nađe pred licem pravde. Ne brinite koga ja zastupam, nađite gore citiranu presudu, vidjećete da strana koju ja zastupam uvijek pobijedi, tako je bilo nedavno u Podgorici, tako će biti uskoro i u Crnoj Gori, jer mi rezervnu državu nemamo za razliku od vaših lidera koji imaju biznise i račune u Dubaiu, Švajcarskoj, Panami i drugim offshore destinacijama, a čije interese vi htjeli ili ne, morate da zastupate”, naglasio je Milović.

Citirao je Mira Vickovića te poručio sljedeće.

“I što je jednom rekao veliki Miro Vicković: „Vama je Crna Gora imovina, a nama domovina“. Putuj Nikoliću sa starim jastrebovima, i ne pitaj za Crnu Goru, ona je ipak malo i naša”, zaključio je Milović u reagovanju.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com