KNEŽEVIĆ: Zabrinut sam za bezbjednost u Crnoj Gori i ukupan politički ambijent - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Zabrinut sam za bezbjednost u Crnoj Gori i ukupan politički ambijent

Predsjednik Odbora za odbranu i bezbjednost Milan Knežević kazao je da je zabrinut za bezbjednost u Crnoj Gori i ukupan aktuelni i politički ambijent.

“Nadam se da će ovo o čemu smo raspaljali biti posljednja zloupotreba inistitucija”, dodao je Knežević.

Nakon sjednice na kojoj su saslušani čelnici bezbjednosnog sektora i tužilaštva, Knežević je kazao da je Odbor u zajedničkim zaključcima konstatovao da je bezbjednosna situacija u značajnoj mjeri narušena i da postoji opasnost od daljeg narušavanja.

Knežević je kazao da je rasprava vođena na osnovu podataka koji su označeni stepenom tajnosti, pa Skupštini neće predložiti zaljučke.

1 komentar

  1. There are certainly a lot of details prefer that to consider. That is a wonderful specify talk about. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly you can find questions like the one you raise up the location where the biggest thing will likely be doing work in honest great faith. I don?t know if recommendations have emerged around such things as that, but More than likely that your job is clearly recognized as a fair game. Both youngsters have the impact of just a moment’s pleasure, through out their lives.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com