POTPISAN SPORAZUM U ULCINJU URA: Ovo je početak ekonomskog, socijalnog, infrastrukturnog preporoda

Koalicija “Za novi početak” i Nova demokratska snaga Forca dogovorile su u nedjelju koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Opštini Ulcinj u naredne četiri godine.
Ovaj sporazum su u ime političkih subjekata nove vlasti potpisali Omer Bajraktari i Genci Nimanbegu.
Uvjereni smo da će ovaj savez označiti početak ekonomskog, socijalnog, infrastrukturnog i svakog drugog preporoda za opštinu Ulcinj, i nastavak realizacije projekata koji su obilježili političku borbu partnera i to: kompletiranje studija o luci i univerzitetu u Ulcinju koje su uvršteni u Budžet Crne Gore, izgradnja novih hotelskih kapaciteta ekskluzivne kategorije, izgradnja mosta na Bojani i stvaranje uslova za plovnost Bojane, nastavak revitalizacije Starog grada i urbanog preporoda čitave opštine.
Znamo da je naša odgovornost ogromna, ali smo sigurni da ćemo uz zajedničke ideje, vizije i posvećenost, te podršku Vlade i poslanika u Skupštini Crne Gore, uspjeti da u narednom četvorogodišnjem mandatu Ulcinj postane mnogo ljepše mjesto za život svih naših građana/ki.
Pozivamo stranke koje su u opoziciji na lokalnom nivou da zajedno radimo, jer je Ulcinj svih nas.
Prema odredbama ovog sporazuma, prve dvije godine funkciju predsjednika Opštine Ulcinj obavljaće predstavnik Koalicije „Za novi početak“, a potom predstavnik Force”, navodi URA u saopštenju.
Skupštinom opštine Ulcinj će u prve dvije godine predsjedavati predstavnik Force, dok će predstavnik koalicije „Za novi početak“ njome predsjedavati u preostale dvije godine mandata skupštinskog saziva.
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com