POTRAGA ZA NAPADAČIMA NA JOVANA KLISIĆA: Jedan od ubica lociran u Valensiji!

Jedan od aktera pucnjave u kojoj je u Baru ubijen Jovan Klisić, a ranjen Velizar Gardašević, lociran je u Španiji, potvrđeno je Borbi iz više izvora.

Crnogorska policija kako je naš portal već objavio potražuje tri osobe iz Bara, bliske klanu Alana Kožara.

Razmjenom informacija sa evropskim policijama došlo se do operativnih podataka da je jedan od mladića koji se potražuje primijećen u Valensiji.

Sumnja se da se tamo skriva pod zaštitom ovdašnjih klanova koji tamo imaju dobre veze i utočište.

Policija je, prema Borbinim saznanjima, na licu mjesta pronašla doboljno tragova koji će pomoći u rasvetljavanju ovog ubistva. Vjeruje se da je ova likvidacija nastavak rata klanova u Baru.

Automobil “seat” iz kog su napadači prije dva dana ubili Baranina Jovana Klisića i ranili Velizara Gardaševića, ukraden je u Beogradu.

Zbog toga su inspektori potražili pomoć kolega iz Srbije, ali je fokus istrage na tragovima pronađenim na mjestu pucnjave, koji bi im mogli pomoći u istrazi.

Na Klisića i Gardaševića je iz vatrenog oružja pucano, nakon što su izašli iz restorana “Savoja” i krenuli ka Klisićevom “audiju”.

Iz policije je rečeno da su u automobilu “seat”, iz kojeg je u pokretu ispaljen rafal, najvjerovatnije bila dvojica napadača, ali ne isključuju mogućnost da je ista osoba vozila i pucala u Barane…

Ka Klisiću i Gardaševiću ispaljeno je 12 do 13 metaka.

Inspektori CB Bar sa kolegama iz Podgorice i juče su saslušavali Barane koji imaju policijski dosije, provjeravali alibije članova kriminalne grupe na čijem čelu je Alan Kožar i pokušavali da utvrde ko je čekao ubicu u Bjelišima i pomogao mu da pobjegne nakon što je zapalio “seat” korišćen u likvidaciji.

Iz vrha Uprave policije rečeno je da su pojedini Barani poligrafski ispitivani.

(Borba.me)
loading...

28 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button