Predsjednik opštine Tivat primio vakcinu, pozvao građane da učine isto

Masovna vakcinacija u Tivtu je počela jutros, a u Dom zdravlja stiglo je 2400 kineskih Sinofarm vakcina, što prema riječima predsjednika opštine Željka Komnenovića zadovoljava potrebe tog grada. Komnenović je jutros prvi primio vakcinu.

 

„Ovo je borba za ekonomiju i turističku sezonu. Ukoliko u najkraćem roku ne izvršimo imunizaciju, dovodimo u pitanje i turističku sezonu i privredni rast koji je u nekoj mjeri zabilježen tokom prazničnih dana. Napravljeni su optimalni uslovi u sali DTV Partizan, vakcinacija brzo ide, procedure su sasvim jasne. Molim sve sugrađane da se odazovu vakcinaciji, nije potrebno zakazivanje, kako bi se što prije vratili normalnom životu, uslovima rada i poslovanju”, rekao je Komnenović.

Punktovi će raditi u dvije smjene, od 8-20 časova, a angažovano je osam ljekara. Građanima je dostupna vakcina Sinofarm, a iz Doma zdravlja su pozvali građane koji trebaju primiti revakcinu AstraZenekom da se jave u DTV Partizan bez zakazivanja.

 

“Zbog masovne vakcinacije, ove sedmice neće raditi fizikalna terapija, savjetovališta i patronaža za novorođenčad, centar za plućne bolesti kao ni ginekologija”, istakli su iz Doma zdravlja.

(Radio Tivat)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button