Priveden Goran Stanišić zbog kupovine ličnih karata za potrebe DPS-a

Goran Stanišić zvani Supica priveden je danas u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, zbog sumnje da je sa više drugih lica učestvovao u kupovini ličnih karata za potrebe Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

“Stanišić je prema policijskoj evidenciji bezbjednosno interesantno lice protiv kojeg su 21.9.2017. godine Demokrate podnijele krivičnu prijavu, a suđenje nikako da se privede kraju do danas jer očito iza njega stoji određeni centar moći, a svakom je jasno koji”, podsjećaju Demokrate.

“Tom prilikom predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, poslanik Boris Bogdanović i jedan dio članstva OO Demokrata Mojkovac bili su predmet brutalnog verbalnog napada od strane Gorana Stanišića, za kog se zna da je aktivista DPS Mojkovac i da je bezbjednosno interesantno lice. Stanišić je tada, između ostalog, zaprijetio da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu. U društvu Stanišića, odnosno u istom autu sa njim nalazili su se i još nekoliko lica bliskih DPS-u.”, ističu Demokrate.

Oni su ppručili da ovog puta međutim “kriminalne aktivnosti neće pomoći DPS-u da putem krađe i prevare otme pobjedu slobodnim građanima Mojkovca”.

“Već će od večeras Mojkovac biti slobodan grad, a organizovana kriminalna grupa je  još jedan veliki korak bliže odlasku na smetlište istorije i suočavanju sa snagom pravne države”, poručuju Demokrate.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com