RAKOVIĆ TVRDI: Mim stranice u CG su u vlasništvu Vučićevog SNS-a, britanska ambasada kontoliše političke procese (VIDEO)

Mim stranice u Crnoj Gori su sada pod rukovodstvom Srpske napredne stranke (SNS), tvrdi istoričar i nalaitičar Aleksandar Raković. 

On je u emisiji “Balkan info” kazao da su popularni mimeri sada u vlasništvu partije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. 

“Nisam obraćao pažnju na te botove i na mim stranice, ali Andrija Mandić mi je rekao da je kampanja protiv Demokratskog fronta počela u januaru 2020. godine. Te mim stranice su sada pod rukovodstvom SNS-a. To samo pokazuje kako se prelazi iz tabora u tabor. Nisam vidio te napade na koje mi je ukazivao Mandić i iskreno mi je žao zbog toga”, kazao je Raković.

Mim stranice su, kako kaže, o njemu pisale svašta a on je “toliko doprinio borbi za srpski narod u Crnoj Gori”.

Otkrio je da je bio za to da se ustoličenje mitropolita Joanikija održi u Podgorici.

“Zaista nisam očekivao da će premijer Zdravko Krivokapić povući tako hrabar potez i dovesti helikopter. A tog poteza ne bi bilo da on nije našao mir u 4 ujutru sa Demokratskim frontom. On nije imao drugo rešenje i to treba pohvaliti, a sve što je dobro treba pohvaliti”, smatra Raković.

Za Krivokapića je kazao da je crnogorski separatista i bivši funkcioner DPS-a.

“Na političke prilike u Crnoj Gori najviše utiče britanska ambasada. Dritanu Abazoviću hvala što nije pošao sa DPS-om, ali ga pitam: koji je problem sa Srbima u Crnoj Gori? Zašto nije potpisan Temeljni ugovor još uvijek? Krivokapić je poslao toliko različitih verzija ugovora da je druga strana totalno zbunjena”, naveo je Raković.

Za ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića kazao je da želi samostalnu crnogorsku crkvu, dok je za ministarku odbrane Oliveru Injac kazao da je ne poznaje, ali da zna da je kadar DPS-a.

“To su strukture koje su bliske strancima koje sprečavaju da DF bude blizak bezbjednosnim službama. Direktor ANB-a Dejan Vukšić je bio na DF-ovoj listi na izborima na primorju, ali nije struktura koja je izričito frontovska. Znam da je blizak Srpskoj pravoslavnoj crkvi”, kaže Raković.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com