RAMČILOVIĆ: SNP je građanska partija zasnovana na njegovanju raznolikosti kultura, multietičnosti i multikulturalnosti - Volim Podgoricu

RAMČILOVIĆ: SNP je građanska partija zasnovana na njegovanju raznolikosti kultura, multietičnosti i multikulturalnosti

Neprolazne vrijednosti i bogatstvo Crne Gore su raznolikost, multietničnost i multikulturalnost, koje je Socijalistička narodna partija uvijek poštovala i njegovala, kao istinske i prave vrijednosti naše bogate kulture, kazala je kandidatkinja za poslanicu SNP-Demos „Za tebe“, Elma Ramčilović.

Upoznajući kulturu drugih naroda unutar naše države, kako ocjenjuje, smanjujemo mogućnost bilo kakve diskriminacije, govora mržnje ili netrpeljivosti koja je nažalost u velikoj mjeri bila prisutna u našem društvu.

“Petnjica, kao jedna od mlađih opština u Crnoj Gori u kojoj, zbog vođenja loše politike prethodnika, postoji mnogo nedostataka koje treba poboljšati, a za koje će se Socijalistička narodna partija, koja je već sada prepoznata kao partija koja odlučno ispravlja nedostatke i diskriminacije prethodnih Vlada učinjenih ne samo prema građanima Petnjice, već prema cijeloj Crnoj Gori, zalagati da ukloni i unaprijedi razvoj ovog malog grada na sjeveru naše zemlje”, navela je Ramčilović.

Prema njenim riječima, jedan od glavnih nedostataka u Petnjici jeste putna infrastruktrura koja je neophodna za dalji razvoj.

Socijalistička narodna partija, poručuje Ramčilović, nastojaće da poboljša mrežu puteva koja se prostire od centra Petnjice prema ruralnim područjima koja su udaljena po nekoliko desetina kilometara, u smislu asfaltiranja, saniranja udarnih rupa i sl.

“Takođe, mjere koje će Socijalistička narodna partija sprovesti u smislu razvoja ovog dijela Crne Gore, jesu podržavanje raznolikosti turističkih ponuda, unapređenja ekonomije kroz poljoprivredne povoljnosti koje smo ponudili našim građanima kao dio 43. Vlade. Raznolikost u ekonomiji uključuje aktivnosti za pokretanje i razvoj seoskog i eko-turizma i povezanih poslova, oživljavanje i komercijalizaciju lokalnih zanata i pružanje novih usluga na osnovu postojećih”, istakla je ona.

Socijalistička narodna partija, dodajem, zalagaće se i da pored osnovnog obrazovanja dodatno dođe do uvođenja dopunske nastave u smislu informacionih tehnlogija, stranih jezika kao i drugih fizičkih aktivnosti po interesovanju učenika, koja će, kazala je, djeci iz Petnjice pružiti adekvatno obrazovanje, koristan i efektivan boravak u obrazovnoj ustanovi.

“Kao dio 43. Vlade pokazali smo da vodimo računa jednako, bez diskriminacije, o svakom građaninu naše zemlje. Zbog toga, dragi moji sugrađani i građani Crne Gore, izađite na izbore 11. juna, i glasajte za one koji su za samo godinu dana učinili da se osjećamo dostojanstveno i jednako, za one koji su radili isključivo u interesu svih nas. Glasajmo za stabilnost, za razvoj, za brži napredak. Glasajmo za broj 4 – SNP – Demos “Za tebe””, zaključila je Ramčilović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com