ROVČANIN PORUČIO BOJANIĆU: Ministre, prosvijetlite nas, objasnite nama i još 1.200 porodica

Direktor Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Nikola Rovčanin pozvao je ministra kapitalnih investicija, Mladena Bojanića, da sluša struku i radi u interesu države i naroda, a ne, kako je naveo, “po nekakvim paralelnim agendama”.

BOJANIĆ: Ne pada nam na pamet da zatvaramo TE Pljevlja

“Vidim da se ministar Bojanić noćas na RTCG bavi mojom ličnošću i daje sebi za pravo da procjenjuje ko može a ko ne može nešto da radi. Sa kojim pravom ministre? Gdje su vam rezulrati ministre?
Koliko ste puta došli u Termoelektranu?
Koliko ste obavili razgovora sa stručnjacima iz ovog termoenergetskog kompleksa?
Da li ste građanima izložili vaše ekonimske analize?
Hajde, prosvijetlite nas. Izvedite nas iz zablude vašom “stručnom” analizom. Udostojite se da vi stručni, objasnite nama nestručnima i 1200 porodica Rudnika i TE, kako to mislite da TE radi bez eko rekonstrukcije do 2030 najmanje.
Očito da moji stavovi oko rada TE ne odgovaraju Bojaniću i to je više nego očigledno. Neke zamisli i paralelene agende su zaustavljene. Gospodin ministar ne zna da je struka i rekla da će uvoz biti milijardu eura ako ne radi TE. Ja samo prenosim stav struke gospodine Bojaniću. Da malo više slušate struku ne bi izlazili sa stavovima o gašenju TE, pa danas rikvercirali kada ste udarili u zid.
Pošto Bojanić reče da EPCG nema direktora, ja tvrdim da ministarstvo kapitalnih investicija nema ministra, već PR-a državnih preduzeća”, napisao je Rovčanin.

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com