SDP osuđuje isticanje zastava druge države u Budvi

Socijaldemokratska partija oštro osuđuje jutrošnje isticanje zastava druge države koje je po bulevarima očigledno odradila lokalna samouprava. Iznova se pokazuje da je vlast u Budvi samo posluga vlastima Aleksadndra Vučića i zvaničnog Beograda, i da podržavaju svaku njihovu, ma koliko glupavu, ideju, saopštava Mihailo Đurović, predsjednik OO SDP Budva

“A ideji da se zastavama samo jednog naroda i susjedne države doprinosi jačanju evropskog puta i građnaskog koncepta države će se vjerovati taman koliko i izjavi direktora Komunalnog preduzeća kad su prošli put širili trobojke da je to zbog francuske revolucije.

Budva je multietnička sredina i svjetska turistička destinacija u kojoj se mogu čuti desetine jezika svakog dana i njeno pretvaranje u nacionalističku palanku neće proći, jer to ne želi ogromna većina u našem gradu”, navodi Đurović.

“Kraljica Mediterana, grad raznih kultura i naroda tokom dva milenijuma trajanja danas ima vlast koja svakodnevno produkuje nove probleme. A jedini odgovor koji imaju na te probleme je barjačenje po nalogu Vučića i stvaranje atmosfere podjela po nacionalnim linijima. Zbog toga je krajnje vrijeme da vrate mandat građanima i da se uspostavi ozbiljna i odgovorna lokalna uprava koja neće dijeliti nego ujedinjavati Budvanke i Budvane”, poručili su iz SDP-a.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com