Švarceneger izaziva Trampa: Da dogovorimo sastanak, pa da ti razbijem glavu - Volim Podgoricu

Švarceneger izaziva Trampa: Da dogovorimo sastanak, pa da ti razbijem glavu

Poznati glumac i bivši guverner Arnold Švarceneger ne odustaje od javne svađe sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Naime, svađu je prošlog mjeseca započeo Tramp kada je komentarisao kako rijaliti šou “The Apprentice” ima slabu gledanost otkako je glumac tamo domaćin.

Predsjednik je nekada bio zvijezda ovog šou programa, a sada je tu Švarceneger koga Tramp proziva da ne zna da održi gledanost.

“Bio je grozan kao guverner Kalifornije, a kao voditelj je još gori”, izjavio je Tramp.

Glumac je za “Men’s Journal” otkrio da je prvo nazvao svog asistenta i rekao mu sljedeće:

“Hajde da razmislimo na trenutak. Moj prijedlog je da zatražimo sastanak u Njujorku, a zatim da mu razbijemo glavu o sto”.

Zvijezda “Terminatora” je shvatio ipak da tako nešto ne može da učini, pa je objavio video na Tviteru u kojem izaziva Trampa da jednako agresivno radi u korist Amerikanaca kao što radi u slučaju njegove gledanosti rijalitija.

Čuveni snagator je zadovoljan kako su ljudi reagovali na ovaj post jer smatra da je ispao veći diplomata od samog Trampa i da bi predsjednik trebalo da se ugleda na njega.

Međutim, mnogi fanovi su osudili njegov postupak rekavši “da je bolje da se drži filma i da za prijetnje predsjedniku slijedi zatvorska kazna”.

(Bulevar)

1 komentar

  1. You tell such funny stories, LOL!!!! But what I really want to know is did she win anything??? If she did than you should get half for all the hard labor, LOL!!! I love this card, I want to make one like it, hint, hint!!! Have a great night!!:o)P.S. thanks for the special delievery this morning :o)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com