“DPS i SDP jednako krivi za stanje u Nikšiću, dug opštine uvećan za čak 407 puta”

Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokratska partija (SDP) su jednako krivi za stanje u Nikšiću, saopšteno je iz Opštinskog odbora (OO) Građanskog pokreta URA iz Nikšića.

“Građani Nikšića ne smiju da zaborave da su DPS i SDP zajedno vršili vlast u Nikšiću još od 2005. godine. Njihova krivica je jednaka, jer su zajedno vodili Nikšić i doveli ga do duga od skoro 40 miliona eura. Bitno je napomenuti da je za vrijeme mandata DPS i SDP dug opštine Nikšić uvećan za čak 407 puta u odnosu na mandat kada je na čelu Nikšića bila opozicija. Da ironija bude veća 2015. godine su prekinuli saradnju, ali na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić u decembru 2016. godine, SDP je podržao predlog budžeta DPS i time pokazao da je nepouzdana opozicija”, navodi se u saopštenju nikšićke URE.

Iz ove partije se pitaju ko garantuje da u budućnosti SDP opet neće sarađivati sa DPS-om?

“Lokalni SDP je pokazao da ne prati politiku centrale te da su cas pozicija, cas opozicija. Partija koja u Skupštine opštine glasa zajedno sa DPS-om se ne može smatrati opozicijom”, zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti)

loading...

1 komentar

  1. You guys are sik perchers,come up to my lake, lake simcoe perch capital. nice videos watched your ice fishn vids too I am just getting into perch this year they tricky . keep up the good fishn……

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com