U NIKŠIĆU UBIJEN STARAC (80): Ubica uhapšen, ukrao od ubijenog 715 eura, dva mobilna telefona i zlato iz kuće - Volim Podgoricu

U NIKŠIĆU UBIJEN STARAC (80): Ubica uhapšen, ukrao od ubijenog 715 eura, dva mobilna telefona i zlato iz kuće

Nikšićanin P.Ć. (40) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Nikšiću ubio starijeg muškarda S.B (80).

“Sinoć oko 20.50 časova dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Nikšić građani su obavijestili da je u mjestu Slano u blizini jedne porodične kuće ubijen S.B. Policijski službenici su odmah po prijavi izvršili blokadu šireg lica mjesta i područja Broćanac, te vršeći pretragu terena za nepoznatim izvršiocem koji je bio u bjekstvu, na udaljenosti od dva kilometra od mjesta izvršenja, locirali P.Ć. (40) iz Nikšića, za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog djela”, saopštili su iz Iprave policije.

P.Ć. je uhapšen, a daljom pretragom terena policijski službenici pronašli su nož kojim je S.B ubijen, kao i predmete za koje se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog djela, dva mobilna telefona, 715 eura, bankovnu knjižicu, određena količinu zlata i satove, te pasoš P.Ć.

“Uviđajem koji je izvršen na licu mjesta utvrđeno je da je počinilac izvršio premetačinu u kući oštećenog, te se nakon izvršenja krivičnog djela pokušao dati u bjekstvo vozilom ubijenog. Poznat je policiji iz prethodnog perioda po izvršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Osumnjičeni P.Ć. će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, zaključuje se u saopštenju policije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com