UHAPŠEN LJUBOMIR RABRENOVIĆ (28): Gurnuo sa mosta K.N. (45)

Budvanska policija uhapsila je Bjelopoljca Ljubomira Rabrenovića (28), koji je juče oko 3:30 časova u budvanskom naselju Maine gurnuo sa mosta švedskog državljanina Kristofa N. (45).

Šveđanin je tada pao sa pet metara visine na kameno rječno korito, zadobivši teške povrede glave.

Hitno je operisan u risanskoj bolnici, gdje se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege i kako je “Vijestima” rečeno, njegovo stanje je i dalje kritično.

ŠVeđanin već mjesec odmara u Budvi, a riječ je o menadžeru grada Stokholma.

Rabrenović je osumnjičen da je počinio Krivično djelo –  nanošenje  teških tjelesnih  povreda opasnih po život.

Bjelopoljac je juče priveden zamjeniku osnovnog državnog tužioca Žarka Pajkovića, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje.

Do incidenta je došlo nakon noćnog provoda u popularnoj diskoteci na periferiji Budve.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da je Šveđanin preksinoć u provod otišao sa prijateljicom, izvjesnom Beograđankom koju je nedavno upoznao. Nakon zabave u gradu, provod su nastavili u  noćnom klubu.

Isti izvor saopštio je da prvi podaci govore da je Kristof uzeo separe do jednog u kome je sjedio Rabrenović sa dva prijatelja iz Budve.

Navodno, osumnjičeni je tada  dobacivao djevojci, koja je pratiocu  objasnila da je momci uznemiravaju, što je ovoga naljutilo.

“Nakon kraće prepirke u diskoteci, Šveđanin je odlučio da sa djevojkom  napusti lokal. Za njima je  krenuo i Rabrenović, kako bi raščistili stvari. Njih dvojica su se zatekla na malom kamenom mostu udaljenom 20-ak metara od diskoteke,  gdje je došlo do čarke. Navodno njih dvojica su se počeli gurati, a Rabrenović ga je jako udario i odgurnuo, tako da je Kristof   pao preko niske ograde na kameno dno presušene rijeke”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Ekipa Hitne pomoći ubrzo je  stigla i  Šveđanin je hitno trasportovan u bolnicu.

Inspektori kriminalističke policije su  identifikovali i  uhasili Rabrenovića, koji radi kao konobar u jednom plažnom baru.

Inspektori su juče saslušali  i Rabrenovićeve prijatelje, kao i prijateljicu povrijeđenoga.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button