VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Ne izazivajte Crnogorce i Crnogorke, nećemo dozvoliti stavljanje potpisa na okupaciju države - Volim Podgoricu

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Ne izazivajte Crnogorce i Crnogorke, nećemo dozvoliti stavljanje potpisa na okupaciju države

Kako da ne, premijeru Abazoviću, sarađivaćemo za sve što je u interesu Crne Gore, ali nećemo dozvoliti donošenje odluka i stavljanje potpisa na okupaciju države, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

“Ne izazivajte više Crnogorce i Crnogorke. Zaključimo ugovor u skladu sa Ustavom, a ne ugovor po volji Vučića i okupatorske Crkve Srbije”, napisala je ona na Tviteru.

Potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom naišlo je na burnu reakciju i ministra iz redova SDP-a.

Ministar odbrane Raško Konjević je na današnjoj sjednici Vlade naveo da je po tačkama o ugovorima između Crne Gore i vjerskih zajednica potrebno prije svega formirati komisiju koja bi prethodno izvršila analizu o ovim pitanjima.

Premijer Dritan Abazović je na to kazao da je “potrebno bez odugovlačenja riješiti ovo pitanje jer je ovo rješenje jako dugo očekivano”.

1 komentar

  1. drofuljo pa jedva cekamo da jednom za svagda rijesimo sa vama,jedini koji to trazite ste vi ,a ko trazi i dobice sta trazi ,to je i ujedno jedini nacin da se ovo rijesi

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com