Za puteve u Katunskoj i Riječkoj nahiji 650,3 hiljade eura

Prijestonica Cetinje potrošiće gotovo 558 hiljada eura za unapređenje lokalnih i nekategorisanih puteva u Katunskoj nahiji, kao i u gradskim i prigradskim naseljima. Riječ je o sredstvima iz Programa razvoja Prijestonice za 2021. godinu, čija realizacija je započela asfaltiranjem mjesnog puta u selu Gornič.

Radove izvodi nikšićka kompanija AG Info Plan, čija mehanizacija je trenutno u selima Tomići i Majstori gde su u toku asfalterski radovi.

Radovi na profilisanju seoskih puteva i nasipanju tampona radi pripreme za asfaltiranje započeli su prethodne sedmice u mjesnim zajednicama Trešnjevo, Njeguši i Jama Čevska. Isti posao radiće se i u mjesnim zajednicama Bata i Čevo, dok će u Ćeklićima biti sanirane udarne rupe na kolovozu.

Uskoro bi trebalo da započnu radovi i na lokalnim i nekategorisanim putevima u Riječkoj nahiji. Za ovu namjenu trebalo bi da bude potrošeno gotovo 93 hiljade eura. Predviđeni su radovi na putevima u mjesnoj zajednici Lubotinjsko-Građanskoj, Rvašima, Dobrskom selu i u Gornjem Ceklinu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com