ŽIVKOVIĆ: Iza nas stoje rezultati, posvetićemo se rješavanju problema građana - Volim Podgoricu

ŽIVKOVIĆ: Iza nas stoje rezultati, posvetićemo se rješavanju problema građana

Iza nas stoje djela, iza nas stoje mnogi završeni kapitalni projekti, iza nas stoje ozbiljni rezultati! Na to moramo biti ponosni, poručio je Danijel Živković nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” i v.d. predsjednika DPS-a na juče održanoj tribini u Budvi.

Tom prilikom on se kratko osvrnuo i na političke oponente na ovim parlamentarnim izborima.

“Nema ni milimetar povlačenja pred ovima koji se zovu našom političkom konkurencijom. Ja njih neću ni vrijeđati, niti me oni zanimaju, kao što vidite ne posvjećujem im ni sekund pažnje. Samo gledamo u naše dvorište, kako da ga sredimo, da predstavimo našu ponudu, da je unaprijedimo i da ona bude najbolja”, rekao je Živković.

U svom obraćanju prisutnim simpatizerima i podržavaocima koalicije čiji je predvodnik on je ukazao šta će biti fokus izborne liste “Zajedno!”.

“Moramo da sazučemo rukave i posvetimo pažnju svakom čovjeku jer svaki čovjek je bitan. Ne govorim o glasovima, ni o onim ljudima koji će izaći na izbore ili neće, već govorim o problemima sa kojima se svi oni susrijeću. S toga ćemo se i posvetiti problemima svih njih”, saopštio je Živković.

Okupljene je pozdravio i potpredsjednik SD i kandidat sa liste “Zajedno!” Boris Mugoša.

“Moramo da se borimo i za brojne poslodavce jer im se iz dana u dan povećavaju nameti, ali moramo da se borimo i za svoju djecu jer vidite što nam se dešava sa vršnjačkim nasiljem jer je totalno poremećen sistem vrijednosti u Crnoj Gori”, istakao je Mugoša.

On je prisutne upozorio da moraju da budu svjesni ozbiljnosti ovog trenutka, te ukazao da svi zajedno moramo uraditi sve što je do nas da se ovo stanje što prije zaustavi.

“Kakvi god budu rezultati, ako smo mi uradili sve što je do nas – moramo biti zadovoljni jer znamo da smo se borili za prave vrijednosti. A ja sam siguran da mi ovakvi kakvi jesmo sa manama i sa vrlinama moramo biti dio procesa odlučivanja nakon izbora jer bez ove koalicije bez ovih ljudi, nema progresivne i savremene Crne Gore”, zaključio je Mugoša.

Vatroslav Belan, član Predsjedništva LP i kandidat sa liste govorio je o dijelu izbornog programa koji se odnosi na obrazovanje.

“Posebno smo izdvojili dio koji se odnosi na obrazovanje, nazvali smo ga “Društvo znanja za XXI vijek”. To nam je potrebno. Protiv dezinformacija, podmetanja, falsifikovanja istorije, šunda i kiča se možemo boriti samo obrazovanjem. Obrazovanjem spašavamo našu đecu od naleta populizma i nacionalizma ali i gradimo Crnu Goru”, jasan je bio Belan u svom izlaganju.

Kandidat za poslanika i predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva saopštio je da je nužno što prije prestati sa devastacijom Budve.

“Ne smijemo da žmurimo pred ovim što se dešava u Budvi jer je to slika i Crne Gore. Budva treba da se vodi iz Opštine a ne sa neke druge adrese. Poručujemo da će doći vrijeme kada će odgovorni ljudi da sjede u stolicama gdje im je mjesto i sa tog mjesta da vode i Opštinu Budva i državu”, rekao je Tičić.

Prisutne je pozdravila i Snežana Kuč koja je kazala da su posljednje dvije godine pale dvije vlade iz prostog razloga jer u njima nije bilo predstavnika partija koalicije DPS – SD – LP – DUA.

“Te dvije vlade su pale jer u njima nije bilo nas. U prethodnim dvijema vladama nije bilo stabilnosti kao što je nije bilo ni u državi. Zato vas molim da se svi zajedno u danima koji su pred nama udružimo i uložimo sav napor i snagu da se organizujemo kako bi naš rezultat 11. juna bio takav da sljedeća vlada ne može biti formirana bez učešća ove koalicije”, kazala je Kuč.

Lazar Vujačić, predsjednik Savjeta mladih DPS Budva i kandidat za poslanika je ukazao samo na neke od problema sa kojima se danas suočava Budva, nekadašnja metropola crnogorskog turizma.

“Biser mediteranske obale, Sveti Stefan, zbog neodgovornih i svojeglavih pojedinaca u Vladi Crne Gore propada. Festival Sea dance zbog nesluha destruktivne vlade političkih marginalaca napušta Crnu Goru. Samo zbog nesavjesnog i neznavenog pristupa Vlada je izgubila pravo na grant od 41 milion eura za izgradnju obilaznice oko Budve. Zato, 11. juna zajedno za budućnost koju ova država zaslužuje i zajedno za budućnost koja svima nama pripada”, poručio je Vujačić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com