Životno ugrožene četiri osobe, 17 povrijeđenih u udesu kod Obzovice - Volim Podgoricu

Životno ugrožene četiri osobe, 17 povrijeđenih u udesu kod Obzovice

Životno su ugrožene četiri osobe povrijeđene u udesu na Obzovici i one su zbrinute u Kliničkom centru Crne Gore, saopštio je direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Vuk Niković. 

AUTOBUS SLETIO U PROVALIJU: Najmanje dvije osobe poginule, više povrijeđenih, priveden vozač

U toj nesreći život su izgubile najmanje dvije osobe, a više ih je povrijeđeno.

“Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati  da se dogodila saobraćajna nesreća u mjestu Obzovica. Na lice mjesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dvije sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a”, istakao je Niković.

Prema njegovim riječima sinhronizovanom akcijom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, Doma zdravlja Cetinje, Opšte bolncie Cetinje i VMC-a, uz pomoć Uprave policije koja je obezbijedila koridor prolaska ekipa od mjesta nesreće do bolnice na Cetinju, a zatim i do Kliničkog centra, kao i Službi zaštite i spašavanja, sedamnaest povrijeđenih je transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje.

“Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KCCG”, zaključio je Niković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com