KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Pogledajte predivnu baštu Svetlane Fatić u Donjoj Gorici (FOTO) - Volim Podgoricu

KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Pogledajte predivnu baštu Svetlane Fatić u Donjoj Gorici (FOTO)

Šesti po redu Konkurs za najljepše bašte i balkone Podgorice održava se i ove godine uprkos epidemiji korona virusa. Cilj manifestacije, kao i svake godine, je podizanje javne svijesti o očuvanju životne sredine, kroz afirmaciju baštovana koji svojim trudom i radom uljepšavaju svoj životni prostor ali i cijeli grad.

Organizatori Konkursa, prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu” i Turistička organizacija Podgorice, prepoznali su značaj i ljepotu lijepo uređenih balkona u užem centru grada i upravo njih stavili u prvi plan.

Konkurs je otvoren još samo danas! Svi zainteresovani baštovani mogu iskoristiti posljednju priliku da, ove godine, osvoje jednu od vrijednih nagrada.

Vrijedne ruke Svetlane Fatić zaslužne su za prelijepu baštu u Donjoj Gorici, kako bašta izgleda možete pogledati u galeriji ispod.

Vaše prijave možete slati još samo danas i osvojiti vrijedne nagrade!

Fotografije svog cvjetnog balkona ili bašte možete poslati ne email [email protected], kao i u inbox FB stranice portala “Volim Podgoricu”.

Više o Konkursu i propozicijama pogledajte na sledećem linku:

KONKURS ZA NALJEPŠE “KORONA” BALKONE I BAŠTE: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com