PODGORICA: Evo šta nas očekuje nastupajućeg vikenda

Bogat kulturno-zabavni program očekuje nas u Podgorici i ovog vikenda. Za naše najmlađe, u subotu, u 10h, Narodna biblioteka “Radosav Ljumović”, organizuje edukativnu radionicu i promociju bojanke „Crnojevići – treća crnogorska dinastija“ na platou ispred Biblioteke.

Nakon toga,  učenici od 1. do 4. razreda  podgoričkih osnovnih škola mogu učestvovati u likovnim radionicama koje će se organizovati na platou ispred Biblioteke u 11h. Tema likovnih radionica je “Podgorica – grad knjige”, a cilj je podstaći najmlađe sugrađane da kroz igru, maštu i umjetnost ispolje svoju kreativnost.

Takođe, za subotu je planiran i događaj Podgorica na dva točka, u 11h, na Trgu nezavisnosti, odakle će krenuti zajednička vožnja. Turistička organizacija Podgorice, organizuje događaj Kafa za merak, ispred knjižare Karver u 12h, a ugođaj će biti upotpunjen zvucima starogradskog melosa u izvođenju kvarteta “Assa Voce”.  U parku posvećenom Đorđu Balaševiću, u subotu u 12 h, biće izvedena dječija predstava (NE) pričaj mi bajke.

Neđelja u podne rezervisana je za koncert Jazz duo, u Njegoševom parku, a nakon toga će se  u parku posvećenom Đorđu Balaševiću, u 14h održati  koncert Trio fatal. Na platou ispred Gimnazije u 18h, održaće se Omladinsko veče. U prvom dijelu večeri, studenti i srednjoškolci, odnosno mladi i svi oni koji se tako osjećaju, će biti biti u prilici da gradonačelniku Podgorice dr Ivanu Vukoviću postave pitanja i upute sugestije, a nakon toga da uživaju u pop-rock koncertu naših mladih sugrađana Teodore Stijepović i Jovana Aleksića.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com