Real samo do boda protiv Valensije! - Volim Podgoricu

Real samo do boda protiv Valensije!

Real Madrid je sada daleko od titule, jer je odigrao samo 2:2 protiv Valensije, a još više brine Anćelotija što je teren zbog povrede napustio Toni Kros.

Spektakularan meč su odigrali Real i Valensija. Viđena su četiri gola, Real je pogađao nekoliko puta okvir gola, Ronaldo je promašio penal, a zvijezda večeri je Dijego Alves, golman Valensije, koji je fantastično branio.

Valensija je povela već u 19. minutu, kada je Alkaser matirao Kasiljasa. Samo sedam minuta potom novi šok, Fuego je nakon prekida iskoristio očajnu reakciju odbrane Reala i udvostručio prednost gostujuće ekipe.

Real je svim silama krenuo u napad, u međuvremenu je ostao bez Krosa zbog povrede, a u drugom minutu nadoknade Madriđani su imali veliku šansu da se vrate u igru.

Ronaldo nije iskorisito penal, sjajni Dijego Alves je pročitao Portugalca i sačuvao svoju mrežu.

Žestoko je krenuo Real u nastavku, ali Alves je bio fenomenalan. Ipak, u 56. minutu bio je nemoćan kada je Pepe bio najviši u skoku i preciznim udarcem glavom vratio Real u igru.

Nije dozvolila Valensija Realu da brzo dođe do drugog gola. Tek u 84. minutu Isko je projektilom sa distance poravnao rezultat. Malo je vremena ostalo Realu, Ramos je imao fantastičnu šansu, ali Alves je briljirao. Valensija je uspjela da sačuva važan bod u borbi za Ligu šampiona.

Real je sada na četiri boda od Barse i biće potrebno malo čudo kako bi katalonska ekipa u posljednja dva kola ispustila tu prednost.

Rezultati:

Granada – Kordoba 2:0 (1:0)

Mains 45, El Arabi (pen) 69.

Barselona – Real Sosijedad 2:0 (0:0)

Nejmar 51, Pedro 87.

Real Madrid – Valensija 2:2 (0:2)

Pepe 56, Isko 84. – Alkaser 19, Fuego 26.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com