Rasel Vestbruk nastavlja da “zatrpava” koševe - Volim Podgoricu

Rasel Vestbruk nastavlja da “zatrpava” koševe

Rasel Vestbruk nastavlja da rešeta! Plejmejker Oklahome je i u drugoj uzastopnoj utakmici postigao preko 40 poena, a to je ove sezone uspjelo samo još Entoniju Dejvisu.

Vesbruk je u pobjedi Oklahome u Nju Orleansu postigao 42 koša, a imao je deset skokova i sedam asistencija.

Ipak, vijest dana u najjačoj košarkaškoj ligi je odluka vlasnika klubova da potpišu prethodno usaglašeni kolektivni ugovor, koji će važiti narednih sedam sezona. Na redu su igrači, od kojih se očekuje da će ugovor potpisati u petak.

Ranije su se predstavnici NBA lige, vlasnici klubova i sindikat košarkaša usaglasili, pa je na taj način u narednih sedam sezona onemogućen lok-aut, odnosno skraćena sezona.

Rezultati:

Klivlend – Milvoki 113:102

Atlanta – Minesota 84:92

Detroit – Memfis 86:98

Čikago – Vašington 97:107

Nju Orleans – Oklahoma 110:121

Finiks – Hjuston 111:125

Juta – Sakramento 93:94

Portland – Dalas 95:96

(Vijesti)

2 komentara

  1. hi!,I love your writing very so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I need an expert in this house to solve my problem. Maybe that is you! Looking forward to look you.

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox now every time a comment is added I get four emails concentrating on the same comment. Can there be by any means you are able to remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com