TOMIĆ: Želimo sjutra da uzmemo krunu - Volim Podgoricu

TOMIĆ: Želimo sjutra da uzmemo krunu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa ima cilj da finalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti završi u Podgorici.

“Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici. Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste vidjeli šta se dešavalo ovdje. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile poslije utakmice u Beogradu”, rekao je Tomić, a preneo je klupski sajt.

Crvena zvezda vodi sa 2:1 protiv Budućnosti u finalnoj seriji ABA lige.

“Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice – moramo da spriječimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani. Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobijedio. Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lijepim sportom”, završio je Tomić.

Dejan Davidovac očekuje težak meč, “kao i svaki do sada”.

“Mislim da će presudna biti koncentracija svih 40 minuta i to prije svega na košarku. Ne obraćamo pažnju na atmosferu, vidjeli smo kako je to sve izgledalo, ali je najvažnije da se koncentrišemo na teren. Nemamo strah i neće ga ni biti”, zaključio je Davidovac.

Četvrta utakmica finalne serije ABA lige igraće se sjutra od 19 sati.

1 komentar

  1. An impressive share, I just now given this onto a colleague who had been performing a little analysis with this. And the man the fact is bought me breakfast because I came across it for him.. smile. So permit me to reword that: Thnx for that treat! But yeah Thnkx for spending enough time to debate this, I find myself strongly regarding this and enjoy reading read more about this topic. When possible, as you become expertise, could you mind updating your blog site with more details? It truly is extremely a good choice for me. Large thumb up in this post!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com