Juniori u grupi sa Brazilom, Italijom i Mađarskom - Volim Podgoricu

Juniori u grupi sa Brazilom, Italijom i Mađarskom

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u Podgorici igraće u grupi B sa Brazilom, Italijom, Mađarskom i selekcijom koju će dodatno odrediti FINA, odlučeno je danas žrijebom kineskom gradu Huižou.

Šampionat u glavnom gradu Crne Gore biće održan od 26. avgusta do 3. septembra.

Rivali u A grupi biće Kazakhstan, Grčka, Rusija, Kolumbija i Kanada, u C grupi igraće Egipat, Južna Afrika, Španija, Australija i Japan, a u D grupi Sjedinjene Američke Države, Kina, Hrvatska, Novi Zeland i Srbija.

Crna Gora će u prvom kolu, 26. avgusta, igrati sa Italijom.

Dan kasnije sastaće se sa Mađarskom, 28. avgusta igraće sa selekcijom koja će naknadno biti uvrštena na šampionat, a dva dana kasnije rival crnogorskim vaterpolistima biće Brazil.

Pobjednici grupa izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani timovi u međusobnim duelima boriti za nastup među osam najboljih.

(Vijesti)

2 komentara

  1. I have learned result-oriented things by means of your site. One other thing I’d really like to say is that often newer pc os’s are inclined to allow extra memory to be utilized, but they also demand more memory space simply to perform. If an individual’s computer is not able to handle a lot more memory and also the newest program requires that storage increase, it might be the time to buy a new Laptop or computer. Thanks

  2. magnificent post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You must continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com