VELIKI GUBE DOSTOJANSTVENO: Pogledajte kako je reagovao GROF - Volim Podgoricu

VELIKI GUBE DOSTOJANSTVENO: Pogledajte kako je reagovao GROF

“Nemam šta da zamjerim igračima”, rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović poslije dramatičnog remija u 151. večitom derbiju.

“Nemam šta da zamjerim svojim igračima”, rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović, kojem je het-trik u vječitim derbijima ove sezone izmakao iz ruku u 95. minutu.

Baš kao i lopta, golmanu crveno-bijelih Damiru Kahrimanu, tragičaru 151. vječitog derbija, u kom je Partizan izvukao 1:1 u poslednjem minutu utakmice, zahvaljući kiksu karijere inače sigurnog golmana Zvezde, Kahrimana, koji je teren napustio u suzama.

Ni njemu, a ni ostalim igračima trener Božović nije želeo da staje na žulj, poslije ispuštene najdraže pobjede u sezoni, svestan da se greške poput Kahrimanove događaju i da on nije ni prvi, ni poslednji golman koji će takvim kiksom obilježiti važan meč.

“Imali smo utakmicu u rukama, žao mi je što nismo pobijedili, ali nemam šta da zamjerim momcima”.

O prinudnom ulasku Predraga Sikimića s klupe, uslijed povrede Uga Vijeire, a potom i njegovom golu za 1:0, Božović je rekao samo…

“Zato je i doveden”.

Na pitanje kako mu izgleda ovaj sastav bez Marka Grujića, koji je izdržao 56 minuta danas i koji će na ljeto napustiti klub, Božović je samo slegao ramenima i u kameru Arene sport rekao:

“Koga nema, bez njega se mora”.

1 komentar

  1. Yes, congratulations for this practical post. I will be preserving this post for future reference with the great lessons inside. I had always believed the best way to learn this topic is subscribing to those webinars and videos offered by professionals. Those videos proceed step by step into ways to help those considering the issue. Your blog post does the same thing. It is also a timesaver unlike all of the videos and webimars.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com